Goudsmederij Purmerend is sinds 2012 dealer van het wereldberoemde merk SEIKO. Dit merk is een van de weinige merken die alle benodigde onderdelen geheel zelf produceert.

Het zeer uitgebreide assortiment van SEIKO heeft dames- en herenmodellen in een zeer ruim prijssegment. De damesmodellen beginnen bij ongeveer 120 euro. De herenmodellen starten bij 140 euro, de meest populaire horloges kosten zo rond de 300 tot 500 euro. Er is dus weer een hoop nieuws te zien bij De Goudsmederij! Via deze link gaat u direct naar onze SEIKO webshop pagina.

 

Bij Goudsmederij Purmerend heeft u keuze uit 6 verschillende horlogemerken.

 

 

Seiko is opgericht in 1881 en vervaardigt al die tijd al dames- en herenhorloges van zeer hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

CalvinKlein klein

 

Calvin Klein; een lijn met vooral veel "strakke" modellen.

  

 

Danish Design, de naam zegt al genoeg, strak en zeer smaakvol design.

 

 

 

Horloges van Jacob Jensen kenmerken zich door hun eenvoudige en zeer minimalistische stijl.

Jacob Jensen, een wereldberoemde deense ontwerper, o.a. bekend geworden door Bang en Olufsen geluidsapparatuur. Tegenwoordig houdt de studio van Jacob Jensen zich bezig met allerlei projecten van zeer uiteenlopende aard. Jacob Jensen ontwerpt tegenwoordig brilmonturen, telefoons, keukenapparatuur en niet te vergeten een lijn van weerapparatuur met een schitterende uitstraling, waar wij ook dealer van zijn.

 

 

Dit merk heeft horloges in het prijssegment lopend van 30 tot 40 en 80 euro. Met dit prijspeil kun je bij praktisch elke outfit kleur een bijpassend horloge aanschaffen. De collectie van dit merk heeft ieder seizoen circa 200 vernieuwde modellen. Bij ons heeft u ieder moment keuze uit zo'n 150 verschillende kleuren en modellen.

 

Aanvullende gegevens